Opvallen tussen de post: Vierkante enveloppen zijn dé trend!

vierkante enveloppen

Vierkante enveloppen zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en opvallende manier om post te versturen. Deze enveloppen hebben een vierkante vorm, waardoor ze zich onderscheiden van de traditionele rechthoekige enveloppen.

Een van de grootste voordelen van vierkante enveloppen is dat ze meer ruimte bieden voor ontwerpen en afbeeldingen. Dit maakt ze ideaal voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea. U kunt uw eigen ontwerp maken of kiezen uit een breed scala aan voorgedrukte ontwerpen.

Een ander voordeel van vierkante enveloppen is dat ze meer flexibiliteit bieden bij het plaatsen van inhoud. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk foto’s, ansichtkaarten of andere platte items in de envelop plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kreukels of vouwen.

Vierkante enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor u altijd een optie vindt die past bij uw behoeften. U kunt kiezen uit standaardmaten zoals 14 x 14 cm of 16 x 16 cm, maar ook grotere maten zoals 20 x 20 cm of zelfs kleine maten zoals 9 x 9 cm.

Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke optie, zijn er ook vierkante enveloppen beschikbaar die zijn gemaakt van gerecycled papier of andere duurzame materialen.

Kortom, vierkante enveloppen bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele enveloppen. Ze zijn ideaal voor speciale gelegenheden, bieden meer flexibiliteit bij het plaatsen van inhoud en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Als u op zoek bent naar een unieke manier om post te versturen, overweeg dan zeker om vierkante enveloppen te gebruiken.

 

Veelgestelde vragen over vierkante enveloppen: maten, sluiting, decoratie en meer

 1. Hoeveel vierkante enveloppen heb ik nodig?
 2. Wat is de beste manier om vierkante enveloppen te sluiten?
 3. Waar kan ik goedkope vierkante enveloppen kopen?
 4. Welke maten zijn er beschikbaar in vierkante enveloppen?
 5. Hoe maak ik eenvoudig mooie lintversieringen op mijn vierkante enveloppen?
 6. Is het mogelijk om bedrukte of gepersonaliseerde vierkante enveloppen te bestellen?

Hoeveel vierkante enveloppen heb ik nodig?

Om te bepalen hoeveel vierkante enveloppen u nodig heeft, moet u eerst weten hoeveel brieven of kaarten u wilt versturen. Vervolgens kunt u berekenen hoeveel enveloppen u nodig heeft op basis van het aantal ontvangers.

Stel bijvoorbeeld dat u 50 kerstkaarten wilt versturen naar familie en vrienden. Als u besluit om vierkante enveloppen te gebruiken, heeft u ook 50 vierkante enveloppen nodig. Het is altijd een goed idee om extra enveloppen te kopen, voor het geval er fouten worden gemaakt tijdens het schrijven van adressen of als er extra gasten worden uitgenodigd.

Bovendien moet u rekening houden met de grootte van de kaarten die u wilt versturen. Als uw kaarten groot zijn, heeft u mogelijk grotere enveloppen nodig dan de standaardmaten die beschikbaar zijn.

Het is ook belangrijk om te overwegen of u de enveloppen handmatig gaat schrijven of dat u ze gaat bedrukken. Als u ze gaat bedrukken, kunt u ervoor kiezen om een ​​grotere hoeveelheid te bestellen om geld te besparen op de kosten per stuk.

Kortom, het aantal vierkante enveloppen dat u nodig heeft, hangt af van het aantal brieven of kaarten dat u wilt versturen en de grootte van uw kaarten. Zorg ervoor dat u extra enveloppen bestelt voor onvoorziene omstandigheden en overweeg of bedrukken een optie is om kosten te besparen.

Wat is de beste manier om vierkante enveloppen te sluiten?

Er zijn verschillende manieren om vierkante enveloppen te sluiten, afhankelijk van uw voorkeur en de gelegenheid. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Lijm: Gebruik een lijmstift of natte lijm om de klep van de envelop te sluiten. Breng een dunne laag lijm aan op de randen van de klep en druk deze stevig aan op de achterkant van de envelop.
 2. Stickers: U kunt speciale envelopsluitzegels of stickers gebruiken om uw enveloppen te sluiten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kunnen worden aangepast aan uw gelegenheid.
 3. Washi-tape: Washi-tape is een decoratieve tape die gemakkelijk kan worden gescheurd en geplakt. Het is verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren en kan worden gebruikt om uw enveloppen op een creatieve manier te sluiten.
 4. Touw of lint: Bind een stuk touw of lint rondom de envelop om deze te sluiten. Dit geeft een elegante uitstraling aan uw enveloppen, vooral bij speciale gelegenheden zoals bruiloften of jubilea.

Ongeacht welke methode u kiest, zorg ervoor dat deze veilig genoeg is om ervoor te zorgen dat uw inhoud niet uit de envelop valt tijdens het verzenden.

Waar kan ik goedkope vierkante enveloppen kopen?

Er zijn verschillende winkels en online winkels waar u goedkope vierkante enveloppen kunt kopen. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Kantoorvakhandel: Veel kantoorvakhandels hebben een breed assortiment aan enveloppen, waaronder vierkante enveloppen. U kunt de prijzen vergelijken en de beste deal vinden.
 2. Online winkels: Er zijn tal van online winkels die goedkope vierkante enveloppen aanbieden, zoals bol.com, Vistaprint.nl, Enveloppenland.nl en DiscountOffice.nl.
 3. Groothandelaren: Als u op zoek bent naar grotere hoeveelheden enveloppen, overweeg dan om bij een groothandel te kopen. Groothandelaren bieden vaak lagere prijzen per stuk voor bulkbestellingen.
 4. Supermarkten: Sommige supermarkten verkopen ook enveloppen en andere kantoorbenodigdheden tegen redelijke prijzen.

Het is altijd verstandig om de prijzen te vergelijken voordat u besluit waar u uw vierkante enveloppen wilt kopen. Zorg ervoor dat u ook rekening houdt met eventuele verzendkosten of andere extra kosten voordat u uw definitieve beslissing neemt.

Welke maten zijn er beschikbaar in vierkante enveloppen?

Er zijn verschillende maten beschikbaar in vierkante enveloppen. De meest voorkomende maten zijn:

– 14 x 14 cm

– 16 x 16 cm

– 17 x 17 cm

– 18 x 18 cm

– 20 x 20 cm

Naast deze standaardmaten zijn er ook grotere maten beschikbaar, zoals 22 x 22 cm en zelfs nog groter. Daarnaast zijn er ook kleinere maten zoals 9 x 9 cm of andere afwijkende maten die kunnen worden gebruikt voor specifieke doeleinden.

Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor uw specifieke behoeften. Als u bijvoorbeeld een uitnodiging wilt versturen, moet u ervoor zorgen dat de envelop groot genoeg is om de uitnodiging comfortabel te bevatten zonder dat deze kreukelt of beschadigt raakt.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met het gewicht van het materiaal dat u in de envelop wilt plaatsen. Als u bijvoorbeeld een zwaar kaartje of ander materiaal wilt versturen, moet u ervoor zorgen dat de envelop sterk genoeg is om het gewicht te dragen.

Kortom, er zijn verschillende maten beschikbaar in vierkante enveloppen en het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor uw specifieke behoeften.

Hoe maak ik eenvoudig mooie lintversieringen op mijn vierkante enveloppen?

Het versieren van uw vierkante enveloppen met lint is een eenvoudige en effectieve manier om ze er mooi en feestelijk uit te laten zien. Hier zijn enkele stappen om mooie lintversieringen op uw enveloppen te maken:

Stap 1: Kies uw lint

Kies een lint in de gewenste kleur en breedte. Satijnen linten zijn bijvoorbeeld populair vanwege hun glanzende uiterlijk, maar u kunt ook kiezen voor katoenen of organza linten.

Stap 2: Meet de lengte van het lint

Meet de lengte van het lint die u nodig heeft om rondom de envelop te wikkelen. U kunt hiervoor een meetlint of liniaal gebruiken.

Stap 3: Knip het lint af

Knip het lint af op de juiste lengte.

Stap 4: Wikkel het lint om de envelop

Wikkel het lint rondom de envelop en maak een strik aan de voorkant. Zorg ervoor dat het lint strak genoeg zit, maar niet te strak zodat u nog gemakkelijk in de envelop kunt kijken.

Stap 5: Voeg extra decoraties toe (optioneel)

U kunt extra decoraties toevoegen aan uw strik, zoals kleine bloemen of parels. Lijm deze decoraties vast aan uw strik met behulp van lijm of dubbelzijdig tape.

Stap 6: Herhaal voor elke envelop

Herhaal deze stappen voor elke envelop die u wilt versieren met een mooie lintversiering.

Met deze eenvoudige stappen kunt u gemakkelijk mooie en feestelijke lintversieringen maken op uw vierkante enveloppen. Het is een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw post en het zal zeker de aandacht trekken van de ontvanger!

Is het mogelijk om bedrukte of gepersonaliseerde vierkante enveloppen te bestellen?

Ja, het is zeker mogelijk om bedrukte of gepersonaliseerde vierkante enveloppen te bestellen. Er zijn veel online drukkerijen en leveranciers die deze service aanbieden.

U kunt uw eigen ontwerp maken of kiezen uit een breed scala aan voorgedrukte ontwerpen. Veel leveranciers bieden ook de mogelijkheid om uw logo of afbeelding toe te voegen aan de enveloppen.

Bij het bestellen van bedrukte of gepersonaliseerde vierkante enveloppen moet u rekening houden met de minimale bestelhoeveelheden en de levertijd. Het kan vaak voordeliger zijn om grotere hoeveelheden te bestellen, dus overweeg dit bij het plaatsen van uw bestelling.

Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke optie, zijn er ook bedrukte of gepersonaliseerde vierkante enveloppen beschikbaar die zijn gemaakt van gerecycled papier of andere duurzame materialen.

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke manier om post te versturen en uw merk wilt promoten, overweeg dan zeker om bedrukte of gepersonaliseerde vierkante enveloppen te bestellen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.