Opvallen met stijl: Vierkante enveloppen bij Action

Vierkante enveloppen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral voor speciale gelegenheden zoals huwelijken en verjaardagen. Action, de bekende Nederlandse winkelketen, heeft een breed assortiment aan vierkante enveloppen in verschillende maten en kleuren.

De vierkante enveloppen van Action zijn gemaakt van hoogwaardig papier en hebben een mooie afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 14 x 14 cm tot 16 x 16 cm. Daarnaast zijn er ook enveloppen met een venster verkrijgbaar.

Een groot voordeel van vierkante enveloppen is dat ze opvallen tussen de standaard rechthoekige enveloppen. Hierdoor zijn ze ideaal voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften of verjaardagen. Ook kunnen ze worden gebruikt als cadeau-enveloppen of voor het versturen van foto’s.

Bij Action zijn er verschillende kleuren beschikbaar, waaronder wit, crème, roze en blauw. Hierdoor is er altijd wel een kleur die past bij de stijl van jouw uitnodiging of kaart.

Een ander voordeel van vierkante enveloppen is dat ze vaak net zo duur zijn als rechthoekige enveloppen. Dit maakt het gemakkelijk om je kaarten op te laten vallen zonder extra kosten te maken.

In conclusie biedt Action een breed assortiment aan vierkante enveloppen tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke maat of kleur, je zult zeker vinden wat je zoekt bij Action!

 

Veelgestelde vragen over vierkante enveloppen bij Action.

 1. Wat is een C4 envelop?
 2. Hoe groot is C5?
 3. Waar koop je bubbel envelop?
 4. Waar kan ik enveloppen kopen?

Wat is een C4 envelop?

Een C4 envelop is een gestandaardiseerde envelop die wordt gebruikt voor het verzenden van A4-formaat documenten zonder deze te vouwen. De afmetingen van een C4 envelop zijn 229 x 324 mm (9,02 x 12,76 inch). Dit maakt het mogelijk om A4-documenten plat in de envelop te plaatsen, zonder dat ze gevouwen of opgerold hoeven te worden.

C4 enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld witte C4 enveloppen, maar ook gekleurde varianten zoals blauw, groen of rood. Daarnaast zijn er C4 enveloppen met of zonder venster.

C4 enveloppen worden vaak gebruikt voor zakelijke correspondentie zoals facturen, offertes en contracten. Ook worden ze veelvuldig gebruikt voor het versturen van brochures en andere promotionele materialen.

Het gebruik van een gestandaardiseerde C4 envelop heeft als voordeel dat deze gemakkelijk door de postverwerkingssystemen kan worden verwerkt. Daarnaast zorgt een C4 envelop ervoor dat de inhoud netjes en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt.

Kortom, een C4 envelop is een handige manier om A4-documenten te versturen zonder deze te vouwen of op te rollen.

Hoe groot is C5?

C5 is een standaard envelopformaat dat veel wordt gebruikt voor het versturen van A4-documenten of gevouwen A5-documenten. De afmetingen van een C5-envelop zijn 162 x 229 mm.

Waar koop je bubbel envelop?

Er zijn verschillende winkels en online winkels waar je bubbel enveloppen kunt kopen. Hier zijn enkele opties:

 1. Kantoorboekhandel: Veel kantoorboekhandels, zoals Bruna, Primera en AKO, verkopen bubbel enveloppen in verschillende maten.
 2. Postkantoor: Het postkantoor verkoopt ook bubbel enveloppen in verschillende maten en kleuren.
 3. Papiergroothandel: Papiergroothandels zoals Antalis en Papyrus verkopen ook bubbel enveloppen in grote hoeveelheden.
 4. Online winkels: Er zijn veel online winkels die bubbel enveloppen verkopen, waaronder Bol.com, Coolblue.nl, Staples.nl en Officecentre.nl.

Bij het kopen van een bubbel envelop is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van het artikel dat je wilt verzenden. Meet de afmetingen van het artikel op voordat je een envelop koopt om er zeker van te zijn dat het past. Ook is het belangrijk om te controleren of de envelop geschikt is voor verzending via de post of koeriersdienst, afhankelijk van hoe je het artikel wilt verzenden.

Waar kan ik enveloppen kopen?

Er zijn verschillende plaatsen waar je enveloppen kunt kopen, afhankelijk van je voorkeur en behoeften. Hier zijn enkele opties:

 1. Kantoorboekhandels – Dit zijn winkels die gespecialiseerd zijn in kantoorartikelen en papierwaren. Ze hebben vaak een breed assortiment aan enveloppen in verschillende maten, kleuren en stijlen.
 2. Online winkels – Er zijn tal van online winkels die enveloppen verkopen, zoals bol.com, PostNL en Vistaprint. Online winkelen biedt het gemak van thuiswinkelen en vaak een grotere selectie dan fysieke winkels.
 3. Papiergroothandels – Als je op zoek bent naar enveloppen in bulk voor zakelijke doeleinden, is het raadzaam om contact op te nemen met een papiergroothandel. Ze bieden vaak grote hoeveelheden tegen lagere prijzen dan reguliere winkels.
 4. Supermarkten – Hoewel supermarkten niet altijd de grootste selectie aan enveloppen hebben, kun je er vaak terecht voor standaardformaten zoals C6 of DL.
 5. Speciaalzaken – Voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften of feestjes kun je terecht bij speciaalzaken voor uitnodigingen en kaarten. Deze winkels hebben vaak een breed assortiment aan bijpassende enveloppen om jouw uitnodigingen compleet te maken.

Kortom, er zijn veel opties om enveloppen te kopen, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.